THE video agency

Wil je samenwerken?
New!

FLINTFEST 2024

aftermovies

Bekijk project

Uitfestival Emmen

aftermovies

Bekijk project

Menso Menssupport

bedrijfsvideo

Bekijk project

Hoofdzaak Sterk door werk

bedrijfsvideo

Bekijk project
Wat we doen

Hier zijn we goed in

“Wij zijn CFX, en helpen je graag in de toekomst van nu”

Specialisten in video

CFX Digital, gespecialiseerd in videoproducties, brengt jouw bedrijf of organisatie indrukwekkend in beeld. Of het nu gaat om een boeiende animatievideo, een professionele bedrijfsvideo, een live opname van een evenement of een meeslepende 3D-ervaring. Met tientallen jaren ervaring hebben we succesvol bijgedragen aan de zichtbaarheid van talloze bedrijven.

Bij CFX Digital staat techniek & innovatie centraal. We blinken niet alleen uit in het creëren van indrukwekkende video’s, maar zijn ook experts in 3D- en AR-ervaringen. Onze vaardigheden omvatten meeslepende visuele ervaringen, waarmee we grenzen verleggen en unieke dimensies toevoegen aan jouw visuele content. Met een combinatie van innovatie en vakmanschap bieden wij diepgaande expertise in de wereld van driedimensionale en augmented reality-ervaringen.

Sinds 2012
Filmen theaterzaal

Creatieve videomarketing

CFX Digital staat klaar om jouw bedrijf te versterken door middel van spraakmakende videomarketing. Wij vangen de aandacht van jouw doelgroep en houden rekening met jouw wensen. Of het nu gaat om verhalen vertellen, nieuwe producten presenteren, of merkbekendheid creëren, wij zetten jouw organisatie in de schijnwerpers op jouw kanalen.

Met onze jarenlange ervaring en portfolio bewijzen we steeds opnieuw dat we voor elke marketing uitdaging een passende oplossing vinden. Of je nu een gevestigde onderneming bent of een start-up die klaar is voor de volgende stap, wij hebben de expertise en bieden creatieve oplossingen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. 

Opnames Grenzeloos Verraad
  • Behind the scenes

    Grijp de Aandacht met Vette Video’s op Social Media

    Lees blog